Bowie Micro-Needling Pen FN-3

Informatie

De Micro-Needling apparatuur maakt met behulp van een snel bewegend stempeltje met zeer fijne steriele naaldjes in korte tijd duizenden micro-perforaties in de huid. De door duizenden kleine prikjes veroorzaakte microkanaaltjes openen de huid voor de hoog geconcentreerde meso-werkstoffen, De combinatie van het diep inbrengen van een meso-preparaat (bijv. hyaluronzuur) en het gelijktijdig stimuleren van de aanmaak van collageen en elastine maken de nieuwe Micro-Needling techniek tot een verbluffend effectief wapen in de strijd tegen rimpeltjes, huidverslapping en algehele huidveroudering. Maar ook littekens en striae kunnen met deze techniek goed worden behandeld. De resultaten bij rimpeltjes op de bovenlip zijn verbluffend. De huid wordt voller, gladder en strakker. Bowie Medical biedt ook cursussen aan voor Micro Needling.


De Bowie Micro-Needling Pen FN-3 heeft het Medisch CE keurmerk !


 BEKIJK VIDEO      BEKIJK VIDEO-2


Bowie Medical BV verzorgt inscholingen en trainingen. Deelnemers ontvangen een certificaat dat wordt erkent door de beroepsaansprakelijkheidsverzekering.


BEKIJK hier DE VIDEO 'MICRO-NEEDLING TRAINING'  


De Micro-Needling Pen kan ideaal worden gebruikt met de Meso-Ampullen van CLINIC-CARE:ACTIE: Bij aanschaf van de Micro Needling Pen krijgt u nu 50% procent korting op 3 pakjes ClinicCare ampullen (combineren mogelijk).

Bowie Micro-Needling Pen FN-3

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

-